ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το HBO ετοιμάζει σειρά Hogwarts Legacy

Κρατήστε πολύ πολύ πολύ πολύ μικρό ραβδί...

Το Hogwarts Legacy έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο successful τίτλους μέχρι στιγμής για το 2023 – και από όσο φαίνεται θα συνεχίσει να είναι - ξεπερνώντας το Elden Ring και αποσπώντας πολύ καλές κριτικές σαν αυτή του Γιάννη.

Την παραπάνω επιτυχία φέρεται να θέλει να εκμεταλλευτεί το HBO, μιας και μετά τα τρομερά νούμερα που «χτυπάει» η σειρά The Last of Us, ίσως έχει βρει τη συνταγή για τις μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών στη μικρή οθόνη. Οι πληροφορίες που μεταδίδει ωστόσο το Giant Freakin Robot πρέπει να καταναλωθούν με μια «πισινή», διότι αφορούν αμιγώς φήμες και speculations δίχως απτές αποδείξεις. Δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία ούτε για το στάδιο ανάπτυξης της σειράς, ούτε για το cast for that matter. Αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από αυτές είναι πως εφόσον εν τέλει δραματοποιηθεί η μεταφορά του Hogwarts Legacy,το setting του πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως θα είναι παρόμοιο με αυτό του παιχνιδιού, περί τις αρχές του 19ου αιώνα δηλαδή.

Εσείς παίξατε/παίζετε Hogwarts Legacy; Γράψτε μας κάτω στα σχόλια.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88