ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Hellblade II: Πάθαμε πλάκα με τα πρώτα πλάνα στην Unreal Engine 5

Σύντομο κλιπάκι από την GDC.

Είχαμε καιρό να τα ξαναπούμε με τη Senua, πρωταγωνίστρια του Hellblade, εφόσον πέραν δύο ετεροχρονισμένων παρουσιών της στα The Game Awards μπαίνει μονίμως σε σιγή. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις για το πότε και αν θα δούμε τελικά το παιχνίδι να κυκλοφορεί, εφόσον αποτελεί μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του Xbox και μπορεί ακόμα να μην έχουμε απάντηση, αλλά πήραμε νέα συγκλονιστικά πλάνα. Η Ninja Theory παρευρέθηκε στην έκθεση της GDC, παραδίδοντας ένα σύντομο κλιπ του Senua`s Saga: Hellblade II να "τρέχει" στην Unreal Engine 5. Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εκθαμβωτικό, αφού η λεπτομέρεια στο πρόσωπο και στις πολλαπλές εκφράσεις της ψυχοπαθούς Senua είναι αληθοφανέστατες. Η νέα μηχανή της Epic δείχνει ικανή να εκτοξεύσει την ποιότητα ερμηνειών όπως αυτή της Melina Juergens, δίνοντας το κατιτίς παραπάνω σε ένα κοντινό πλάνο όπως αυτό που εστιάζει στα μάτια, την ομιλία και τις φθορές στο πρόσωπο της Senua.

{youtube}K1qG8pREfkA{/youtube}

"Ωθούμε τα όρια των real-time animations στο Senua`s Saga: Hellblade II, όπως παρουσιάσαμε στη #GDC23, με την Unreal Engine 5" αναφέρει η δήλωση της Ninja Theory και ποιος να διαφωνήσει όταν το οπτικό αποτέλεσμα αποδεικνύεται τόσο συγκλονιστικό; Η στροφή στην U5 δείχνει να αποδεικνύεται χρυσή για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ακόμα και αν είναι μία απόφαση που θα το καθυστερήσει παραπάνω από το διαφαινόμενο. Δυστυχώς, δεν λάβαμε το κάτι παραπάνω από την εν λόγω παρουσία του παιχνιδιού στη GDC 2023, όμως ειδικά μετά από αυτές τις εικόνες ευελπιστούμε να δούμε τη Ninja Theory να σπα τη σιωπή της το συντομότερο δυνατόν, ώστε να δούμε καθαρότερα gameplay πλάνα και - hopefully - μία περίοδο κυκλοφορίας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88