ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Hellblade: Senua`s Sacrifice είναι πλέον optimized για Xbox Series X|S

Σημαντική αναβάθμιση για το πόνημα της Ninja Theory.

Ένα παιχνίδι που πριν από τέσσερα χρόνια μας ξάφνιασε ευχάριστα με το καταθλιπτικό και άκρως ενδιαφέρον σενάριο του, έλαβε μία δωρεάν ενημέρωση, όπου εκμεταλλεύεται πλήρως τις κονσόλες ένατης γενιάς της Microsoft. Το νέο αυτό update δεν βελτιώνει απλός τα γραφικά, αλλά περιλαμβάνει και επιπλέον προνόμια όπως DirectX raytracing και τρεις λειτουργίες γραφικών: Performance, Resolution και Enriched.

Εάν λοιπόν είστε κάτοχοι του Hellblade: Senua`s Sacrifice τότε θα λάβετε δωρεάν την συγκεκριμένη ενημέρωση. Οι κάτοχοι της έκδοσης του PC θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο παραπάνω, καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή η αναβάθμιση βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ενώ δεν υπάρχουν σχέδια για τις υπόλοιπες πλατφόρμες προς το παρόν.

{youtube}fq2mp2u0tXc{/youtube}

Να υπενθυμίσουμε σε όσους δεν έχουν παίξει το Hellblade πως είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία Xbox Game Pass, και πως αν είναι συνδρομητές τότε θα πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το τόσο συγκινητικό και ιδιαίτερο παιχνίδι.

Πηγή: IGN

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88