ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Helldivers 2: Γίνεται υποχρεωτική η σύνδεση του PSN account με το Steam για τους PC gamers

Για λόγους ασφαλείας αναφέρει η ανακοίνωση της Sony.

Υποχρεωτική θα είναι πλέον η κατοχή ενός PlayStation Network λογαριασμού και η σύνδεση του με το Steam για όσους θέλουν να παίξουν το Helldivers 2.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony, από τις 6 Μαΐου όλοι οι νέοι παίκτες στο Steam θα πρέπει να συνδέσουν τον λογαριασμό τους με ένα PlayStation Network account, ενώ οι υπάρχοντες παίκτες θα αρχίσουν να βλέπουν το υποχρεωτικό log in εικονίδιο από τις 30 του μήνα, έχοντας μέχρι τις 4 Ιουνίου να συνδέσουν τους δύο λογαριασμούς.

Αν και η δημιουργία ενός PSN λογαριασμού δεν επιφέρει κάποια οικονομική επιβάρυνση, σίγουρα η δημιουργία ενός ακόμα account είναι ένα βήμα που πολλοί θα ήθελαν να αποφύγουν. Αν και η Sony το αναγνωρίζει αυτό, δηλώνει πως “η σύνδεση των λογαριασμών αποτελεί ένα καίριο βήμα στην προστασία των παικτών και στη διατήρηση των αξιών της ασφάλειας και της προστασίας που προωθούν η PlayStation και τα PlayStation Studios. Είναι ο βασικός μας τρόπος να προστατέψουμε τους παίκτες από κακομεταχείριση, επιτρέποντας το ban παικτών που επιδεικνύουν τέτοιου είδους συμπεριφορά. Επίσης, δίνει το δικαίωμα και στους ίδιους τους παίκτες να κάνουν ένσταση σε περίπτωση που έχουν λάβει ban”.

Η “απαίτηση” αυτή υπήρχε και κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όμως για τεχνικούς λόγους η Sony την είχε μετατρέψει σε optional,επιτρέποντας έτσι στους Steam users να παίζουν κανονικά το παιχνίδι χωρίς να χρειάζονται έξτρα PSN λογαριασμό.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το review μας για το Helldivers 2.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...