ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έγιναν γνωστά τα specs του Helldivers 2 για τα PC

Θα υποστηρίζει επίσης και cross-play.

Νέες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη αποκλειστικότητα της μας έδωσε η Sony. Μια δημοσίευση στο PlayStation Blog μας ενημερώνει πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ PS5 και PC, ενώ έγιναν γνωστές και οι απαιτήσεις του τίτλου για το υπολογιστές, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα ολοκαίνουριο trailer με φρέσκα πλάνα, που εστιάζει και στα PC features που θα υποστηρίζει το παιχνίδι της Arrowhead Game Studios. Το Helldivers 2 αποτελεί τη συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού, που είχε κυκλοφορήσει για PS3 & PS4 το 2015, το οποίο είχε σαφής επιρροές από διάφορα στρατιωτικά sci-fi, όπως το Starship Troopers. Για την ιστορία, το πρώτο Helldivers έγινε το πρώτο παιχνίδι της Sony που κυκλοφόρησε και σε PC λίγο μετά την κυκλοφορία του στο PlayStation. Η επίσημη περιγραφή του Helldivers 2 στο Playstation Store αναφέρει:

"Ενώστε τις δυνάμεις σας με έως και τρεις φίλους σας και σπείρετε τον όλεθρο σε μια εξωγήινη μάστιγα που απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη σας, Super Earth, σε αυτό το multiplayer co-op shooter”.

Είστε λοιπόν ψημένοι για γαλαξιακές μάχες με τους κολλητούς; Αν ναι τότε ο Helldivers 2 θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί το παιχνίδι για PS5 και PC.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.