ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Helldivers 2: Ξεπέρασε κάθε άλλο παιχνίδι της Sony σε ταυτόχρονους παίκτες στο Steam

Πάνω από τα God of War και Marvel's Spider-Man!

Ιστορία με το καλημέρα γράφει το Helldivers 2, καθώς κατάφερε σε μόλις λίγες ώρες να συγκεντρώσει τον υψηλότερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών στο Steam, περισσότερους δηλαδή από κάθε άλλο παιχνίδι των PlayStation Studios. Σύμφωνα με το SteamDB, ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων παικτών που έφτασε το game της Arrowhead Game Studios ήταν 120.321 (μπορεί να έχει ξεπεραστεί πλέον). 

Αυτός ο αριθμός πάντων ήταν αρκετός για να καταφέρει να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας περνώντας πάνω από τεράστια IP's της Sony, όπως τα God of War, Marvel’s Spider-Man, Horizon Zero Dawn και The Last of Us.

Αναλυτικά η κορυφαία δεκάδα παιχνιδιών της Sony, που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες στο Steam:

1)   Helldivers 2 (120.321)
2)   God of War (73.529)
3)   Marvel’s Spider-Man Remastered (66.436)
4)   Horizon Zero Dawn Complete Edition (56.557)
5)   The Last of Us Part I (36.496)
6)   Days Gone (27.450)
7)   Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (13.539)
8)   Uncharted: Legacy of Thieves Collection (10.851)
9)   Ratchet & Clank: Rift Apart (8.757)
10) Helldivers (6.744)

Σίγουρα, βέβαια, το γεγονός πως το Helldivers 2 μπορεί να παιχτεί και σε co-op έχει συμβάλει κάπως στο να συνδεθούν αρκετοί χρήστες ταυτόχρονα. Το game της Arrowhead Game Studios είναι ένα third-person shooter, με τους παίκτες να διαθέτουν στην κατοχή τους διάφορα ευφάνταστα όπλα, πολεμώντας κάθε λογής εξωγήινους.

Το Helldivers 2 είναι διαθέσιμο από τις 8 Φεβρουαρίου και μπορεί να παιχτεί τόσο σε PS5 όσο και σε PC, ενώ υπάρχει η δυνατότητα cross-play.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.