ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Henry Cavill θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Warhammer 40.000 της Amazon

Θα έχει μάλιστα και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Μετά τις σοκαριστικές αποχωρήσεις του, τόσο από το σύμπαν του Witcher όσο και από την επιστροφή στο ρόλο του Superman, ο Henry Cavill δεν πτοείται και συνεχίζει να κάνει βήματα ώστε να εκπληρώσει όλα του τα gaming όνειρα.

Αυτήν τη φορά σειρά έχει το σύμπαν του Warhammer, το οποίο θα αποκτήσει για πρώτη φορά live-action μορφή, που θα είναι τόσο πρωταγωνιστής – σε άγνωστο ρόλο μέχρι τώρα – αλλά και εκτελεστικός παραγωγός. Στο Instagram post που κοινοποίησε ο ίδιος, αναφέρει πως η συνεργασία του με την Natalie Viscuso (η σύντροφός του) οφείλεται σε μεγάλο βαθμό για αυτό το εγχείρημα, τόσο γιατί μπόρεσαν να έχουν την Amazon σαν χορηγό αλλά και για την προσφορά της ίδιας μιας και είναι πολλά χρόνια Hollywood executive.  Αν κάτι μας έχει δείξει ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι πως πάντοτε αξίζει η αναμονή για τα projects που συμμετέχει καθώς αφήνει το στίγμα του και φαίνεται το μεράκι του.

Σε ποια περίοδο θα θέλατε να τοποθετείται η σειρά; Γράψτε μας κάτω στα σχόλια.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88