ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα η τριλογία Hitman

Από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass

H IO Interactive συνδυάζει και τα τρία πιο πρόσφατα Hitman σε ένα ενιαίο πακέτο, όπου θα διατεθεί στο κοινό από την επόμενη εβδομάδα. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 20 Ιανουαρίου, με την τριλογία να γίνεται διαθέσιμη σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και σε PC μέσω Steam και Epic Games Store.

Ωστόσο, τα νέα δεν σταματούν εδώ, αφού οι συνδρομητές του Xbox Game Pass δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν το παιχνίδι, αφού θα προστεθεί από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του στην υπηρεσία.

Στις 20 Ιανουαρίου σηματοδοτείται η πρώτη φορά που το Hitman 3 διατίθεται στο Steam, με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην πλατφόρμα να περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη για την επερχόμενη VR λειτουργεία του τίτλου, που θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα.

Επιπλέον η IO Interactive έδωσε στο φως της δημοσιότητας το τι επιφυλάσσει για το Hitman 3 μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Η δεύτερη χρονιά του τίτλου θα περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουρια modes και έναν νέο χάρτη με όνομα Rocky, ο οποίος θα αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στην χρονιά.

Πηγή: Twitter

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88