ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι δημιουργοί του Hitman ετοιμάζουν νέο online fantasy RPG

Και λένε ότι είναι προσωπική υπόθεση...

Η IO Interactive, δημιουργός του Hitman, ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα online RPG φαντασίας.

Συγκεκριμένα, δήλωσαν πως χτίζουν "έναν νέο κόσμο, μια νέα IP, ένα online RPG φαντασίας". "Έναν κόσμο και ένα παιχνίδι που ο πυρήνας του είναι να διασκεδάζει τους παίκτες και να επεκτείνεται με τα χρόνια". Αυτή η δήλωση δεν μαw επτρέπει και πολλές εικασίες, αλλά η "επέκταση με τα χρόνια" δεν αποκλείεται να παραπέμπει σε κάποιο live service μοντέλο. Τα RPG είναι, γενικά, ταιριαστά σε μια τέτοια προσέγγιση, χάρη στα χαρακτηριστικά τους συστήματα προόδου. Ήδη με τη σειρά Hitman, είδαμε την IO να πειραματίζεται με αποσπασματικές κυκλοφορίες "επεισοδίων", οπότε δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κάποια παρεμφερή προσέγγιση με τη νέα της IP.

Συνεχίζοντας, το studio ανέφερε ότι "αυτό το ταξίδι είναι επίσης ένα βαθιά προσωπικό ταξίδι που ξεκίνησε πολύ πριν αρχίσουμε να φτιάχνουμε παιχνίδια για να βγάζουμε τα προς το ζην και ξεκίνησε με το είδος της φαντασίας". Έχοντας ολοκληρώσει την τριλογία Hitman, η IO θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο. Δεν προχώρησε σε πολλές λεπτομέρειες για το έργο, το οποίο περιγράφει ως «μόνο την αρχή του ταξιδιού μας σε αυτόν τον νέο κόσμο που φτιάχνουμε». Ωστόσο, είπε ότι οι μνήμες από επιτραπέζια RPG φαντασίας επηρέασαν την απόφαση. «Από τα βιβλία Fighting Fantasy που σε αναγκάζουν να διαλέξεις το μονοπάτι σου, μόνος σου, ενάντια σε μάγους, σαύρες και βασιλιάδες κλέφτες. Στη συντροφικότητα, την αγωνία και την απόλαυση που βρίσκουμε γύρω απ` το τραπέζι. Για κάποιους σήμαινε ότι θα έπαιρναν το ρόλο ενός master game: Εν μέρει αφηγητής, εν μέρει AI αντίπαλος, εν μέρει οδηγός, εν μέρει κακός. Για όλους γύρω από αυτό το τραπέζι σήμαινε δημιουργικότητα, φαντασία, οικοδόμηση ενός κόσμου μαζί και κοινό στόχο για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας παιχνιδιού.»

Ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτό το νέο, online RPG και άπλα θα ευχηθούμε να φτιάξουν κάτι πραγματικά αξιόλογο άλλα και να μας δώσουν λίγες παραπάνω πληροφορίες σύντομα.

Πηγή: VGC

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88