ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Hitman World of Assasination: Τα τρία παιχνίδια συνδυάζονται

Δωρεάν η αναβάθμιση.

Το Hitman 3, όπως δήλωσε ο developer IO Interactive, χάνει τη μορφή ενός απλά παιχνιδιού και από τις 26 Ιανουαρίου θα λειτουργεί ως το κεντρικό hub και για τα τρία τελευταία παιχνίδια της σειράς. Όλοι οι κάτοχοι του Hitman 3 θα αναβαθμιστούν δωρεάν στο Hitman World of Assasination, το οποίο σημαίνει πως θα έχουν και πρόσβαση στα Hitman 1 και Hitman 2.

Η αλλαγή, σύμφωνα με την IO, έγινε με σκοπό να απλοποιηθεί η διαδικασία αγοράς της σειράς από νέους παίκτες και ταυτόχρονα να λυθούν όλες οι απορίες για τις πολλαπλές εκδόσεις και το περιεχόμενό τους. Πλέον, θα υπάρχουν μονάχα τα:

-HITMAN – World of Assassination (περίπου 70 €) και περιέχει τα HITMAN 3, HITMAN 1 GOTY Access Pass and HITMAN 2 Standard Access Pass.

-HITMAN – World of Assassination Deluxe Pack (περίπου 30 €) και περιέχει τα HITMAN 3 Deluxe Pack, HITMAN 3 Seven Deadly Sins Collection and HITMAN 2 Expansion Access Pass.

Τέλος, όσων αφορά τα Hitman 1 και Hitman 2 η IO ανέφερε πως, παρόλο που το περιεχόμενό τους θα είναι διαθέσιμο μέσω του World of Assasination, οι δύο τίτλοι θα μπορούν να παιχτούν ακριβώς όπως τώρα από όσους ήδη κατέχουν τα παιχνίδια.

Πηγή: VGC

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88