ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Hogwarts Legacy

Μάλλον θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022.

Μία συνέντευξη ήταν αρκετή ώστε να φουντώσει το ενδιαφέρον όσων αναμένουν να χαθούν στον κόσμο του Hogwarts Legacy, αφού ίσως να πρόδωσε την περίοδο κυκλοφορίας.

Η Rachel Wakely, general manager της Warner Bros. στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Toy World. Αναφέρθηκαν σε δύο σημαντικές κυκλοφορίες του 2022, σχετικά με το δημοφιλές σύμπαν των μάγων. Η πρώτη αφορούσε την τρίτη ταινία του franchise Fantastic Beast, The Secret of Dumbledore, ενώ η δεύτερη το επερχόμενο παιχνίδι Hogwarts Legacy, που δέχθηκε αναβολή τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Επί του παρόντος, το παιχνίδι έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας το 2022, με την δήλωση της Walkey να υποδηλώνει πως το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει μετά από την ταινία Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

«Από ό,τι είδαμε, η κυκλοφορία αξίζει την αναμονή και θα προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για τους θαυμαστές να αλληλοεπιδρούν με το franchise», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Με λίγα λόγια από ότι φαίνεται αυτό το μεγάλο RPG θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2022.

Πηγή: NME

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88