ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Hogwarts Legacy: Καλύτερο ξεκίνημα στην αγορά και από το Elden Ring

Δείχνει τα δόντια του ο τίτλος της Avalanche!

Το Hogwarts Legacy μπήκε στο νούμερο ένα των βρετανικών charts και αυτό ομολογεί ότι πολύς κόσμος θέλει να γίνει για λίγο μάγος στο διάσημο σύμπαν της J.K. Rowling. Το GamesIndustry.biz αναφέρει ότι, όσον αφορά στις πωλήσεις των physical copies, το παιχνίδι της Warner Bros είχε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα. Ξεχωρίζει το στατιστικό ότι αν συγκρίνουμε την πρώτη εβδομάδα του Elden Ring με αυτή του Hogwarts Legacy ο τίτλος της Avalanche έχει 80% περισσότερες πωλήσεις σε σχέση με το GOTY της FromSoftware. Το 82% των αντιτύπων που πωλήθηκαν ήταν στο PS5, ενώ το υπόλοιπο 18% ήταν στο Xbox Series X.

Να σημειωθεί ότι δεν περιλαμβάνονται οι ψηφιακές πωλήσεις στα παραπάνω νούμερα και το GamesIndustry.biz σημειώνει ότι το μερίδιο των digital copies του Xbox τείνει να είναι υψηλότερο από το φυσικό μερίδιο, εν μέρει λόγω της δημοτικότητας του Xbox Series S, το οποίο δεν έχει disk drive. Όσον αφορά στο franchise του Harry Potter στο σύνολό του, οι πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας του Hogwarts Legacy σηματοδοτούν την εβδομάδα με τις καλύτερες πωλήσεις για οποιοδήποτε παιχνίδι Harry Potter που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Το που θα φτάσουν τελικά τα νούμερα των πωλήσεων θα μας το δείξει μονό ο χρόνος, αδιαμφισβήτητα όμως η ‘μαγική’ δύναμη του brand του Harry Potter δίνει προσδοκίες για πολλές πωλήσεις. 

Πηγή:VGC

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88