ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καθυστερεί το Hogwarts Legacy σε PlayStation 4 και Xbox One

Κακά μαντάτα για τους κατόχους της προηγούμενης γενιάς.

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, το Hogwarts Legacy θα καθυστερήσει να έρθει σε PlayStation 4 και Xbox One. Συγκεκριμένα, η νέα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς μεταφέρεται στις 4 Απριλίου 2023. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η έκδοση για το Nintendo Switch θα είναι διαθέσιμη στις 25 Ιουλίου 2023.

Όπως θα θυμάστε, το Νοέμβριο είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο 45 λεπτών όπου οι developers παρουσίαζαν στοιχεία του gameplay, αφήνοντας ως επί των πλείστων καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το τι πρόκειται να δούμε στον εν λόγω τίτλο. Επομένως, η απόφαση για αυτή την καθυστέρηση, σίγουρα εγείρει ερωτήματα γύρω από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιχνίδι αυτή την στιγμή, τουλάχιστον όσον αφορά τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς.

Παρ’ όλα αυτά, αυτό για το οποίο δεσμεύονται στην Avalanche Software είναι πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, προσφέροντας μάλιστα 72 ώρες early access σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν την Deluxe έκδοση. Κάτι που, όμως, δε θα ισχύει για την αντίστοιχη έκδοση σε PS4 και Xbox One.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88