ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε το συλλεκτικό Hogwarts Legacy χειριστήριο για το PS5

Dual-Spell?

Με έναν άσο στο μανίκι θα συνοδευτεί η επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Hogwarts Legacy στις 10 Φεβρουαρίου. Sony και Avalanche ανακοίνωσαν από κοινού μια νέα έκδοση του DualSense χειριστηρίου του PS5, στα χρώματα και σχέδια της αγαπημένης σχολής μαγείας του Hogwarts.

Το DualSense θα καταφθάσει εντελώς μαύρο, έχοντας κάποιες tribal χρυσές λεπτομέρειες στις λαβές του με αποκορύφωμα το χρυσό Hogwarts να διακοσμεί το σημείο του touchpad, φαντάζοντας αρκετά «μαγικό».  

Η ανακοίνωση του νέου χειριστηρίου μπορεί να σας προκάλεσε μια ισχυρή και άμεση δόση ενθουσιασμού, αλλά σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας κατευνάσουμε λέγοντας σας πως το συγκεκριμένο controller δεν θα διανεμηθεί στην Ελλάδα, θα βρίσκεται σε αρκετά περιορισμένη έκδοση και θα είναι διαθέσιμο μόνο στους κατοίκους Αμερικής και Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι κάτοικοι Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους αποκλειστικά μέσω του PlayStation Store από τις 10 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ, ενώ οι κάτοικοι Αμερικής θα μπορούν να κάνουν στην ουσία την προ-παραγγελία τους από τις 10 Φεβρουαρίου και να το παραλάβουν στα χέρια τους στις 28 του ίδιου μήνα.   

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88