ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Hogwarts Legacy: "Μαγικό" ρεκόρ στην πλατφόρμα του Twitch

Ανήκουστο για singe-player παιχνίδι.

Βρισκόμαστε μόλις στην early access περίοδο του Hogwarts Legacy, αυτό όμως δεν απέτρεψε το τεράστιο αυτό RPG από το να τραβήξει τα βλέμματα όλης της gaming υφηλίου. Το παιχνίδι των Avalanche Studios και WB Games είδε σήμερα το εικονίδιό του στη θέση νούμερο 1, όσον αφορά στα θέματα παρακολούθησης, αγγίζοντας σε κάποια φάση τους 1.2 εκατομμύρια ταυτόχρονους viewers ανάμεσα στους διάφορους streamers. Το συγκεκριμένο νούμερο αποτελεί μοναδικό επίτευγμα για singe-player video game, εφόσον η κορυφή άνηκε - μέχρι πρότινος - στο Cyberpunk 2077, που έφτασε να έχει 1.14 εκατομμύρια ενδιαφερόμενους στην καλύτερη στιγμή της πορείας του. Ιδίως αν συνυπολογίσουμε τον "πόλεμο" που δέχεται το παιχνίδι λόγω Rowling και τις δύσκολες αντιδράσεις που αντιμετώπισαν ορισμένοι content creators, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό για το Hogwarts Legacy.

Να κοροϊδέψουμε ξανά τη δήλωση "Τα single player games πεθαίνουν" ή έχει καταντήσει κουραστικό; Δίχως ίχνος online συμβατότητας, το Hogwarts Legacy είναι αυτή τη στιγμή το viral game της περιόδου που διανύουμε, γεγονός που αναμένεται να αποκτήσει ακόμα περισσότερη ένταση κατά το πλήρες λανσάρισμα του παιχνιδιού την ερχόμενη Παρασκευή. Βέβαια, τότε οι gamers θα προτιμήσουν να παίξουν οι ίδιοι, αντί να παρακολουθήσουν κάποιον άλλο να ανεβαίνει στη σκούπα του, ακόμα και έτσι όμως στην Warner θα τρίβουν τα χέρια τους με την απήχηση του παιχνιδιού που αποδεικνύεται - τουλάχιστον εμπορικά - πολλά περισσότερα από "ένα Harry Potter game".

Έχουμε ξεκινήσει και εμείς το ταξίδι μας στους κοιτώνες και τα πέριξ του Hogwarts και θα σας παραθέσουμε τη γνώμη μας και περαιτέρω κάλυψη για το παιχνίδι το συντομότερο δυνατόν!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88