ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το Hood: Outlaws & Legends για PC

Αποκτήστε επίσης ακόμα δύο παιχνίδια.

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία παιχνίδια δίνει δωρεάν το Epic Games Store αυτή την εβδομάδα. Το πρώτο και θεωρητικά το μεγαλύτερο όνομα της λίστας ακούει στο όνομα Hood: Outlaws & Legends, ενώ τα υπόλοιπα δύο είναι τα Iratus: Lord of the Dead και Geneforge 1: Mutagen.

Ξεκινώντας με το Hood: Outlaws & Legends πρέπει να αναφέρουμε πως πρόκειται για ένα multiplayer action με κάμερα τρίτου προσώπου, το οποίο διαδραματίζεται κατά τον μεσαίωνα. Ο παίκτης μαζί με την ομάδα του καλείται να ληστέψει ένα θησαυρό, που είναι κρυμμένος σε ένα θησαυροφυλάκιο, προτού όμως η αντίπαλη ομάδα τον κάνει δικό της. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2021, με εταιρεία ανάπτυξης την Sumo Newcastle.

{youtube}o26rvJIBLno{/youtube}

Το Iratus: Lord of the Dead είναι ένα turn-based roguelike RPG, που τοποθετείται σε ένα σκοτεινό φανταστικό σύμπαν. Σκοπός σας να οδηγήσετε έναν στρατό αθανάτων για να βοηθήσετε ένα Necromancer να ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική αποστολή.

{youtube}TziTY6-NgAM{/youtube}

Και για το τέλος, έχουμε ένα indie cult-classic, με το Geneforge 1: Mutagen. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο RPG, αφού καλείστε να αναλάβετε τον ρόλο ενός μάγου με τρομερή δύναμη, που μπορεί να δημιουργήσει πανίσχυρα όντα που ακολουθούν κάθε εντολή του. Εγκλωβισμένος σε ένα απαγορευμένο νησί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά τις δυνάμεις σας για να εξουδετερώσετε κάθε μορφή ζωής, που θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας.

{youtube}tnvkqWmjRa4{/youtube}

Αποκτήστε και τα τρία αυτά παιχνίδια εντελώς δωρεάν μέχρι τις 7 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα, πατώντας εδώ.

Επιπλέον τα Killing Floor 2 και Ancient Enemy είναι τα παιχνίδια που θα διατεθούν δωρεάν την επόμενη Πέμπτη.

Πηγή: Epic Games Store

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88