ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Horizon Chase Turbo από το Epic Games Store

Και είμαστε μόλις στην δεύτερη μέρα του Χριστουγεννιάτικου promo.

Στην περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την βιομηχανία, η Epic Games μοιράζει για 15 μέρες δωρεάν ένα παιχνίδι ανά ημέρα, δίνοντάς σας την δυνατότητα να εμπλουτίσετε την συλλογή σας ακόμη περισσότερο. Μιας και είναι Παρασκευή ίσως έχετε περισσότερο χρόνο για κόντρες και για αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε το Horizon Chase Turbo.

{youtube}4VomFVNGgnA{/youtube}

Το όνομά του ψιλοσποιλάρει περί τίνος πρόκειται καθώς μιλάμε για έναν indie, racing τίτλο στον οποίο μπορείτε να δείξετε στους φίλους σας ποιος έχει τα μεγαλύτερα…κοντέρ, αφού διαθέτει τόσο couch co-op όσο και online multiplayer. Με τα σύγχρονα 4κ αλά 16 bit γραφικά του και τα leaderboards του, μπορείτε να περάσετε ποιοτικές ωρίτσες αν δεν έχετε πολύ χρόνο για gaming.

Κάντε κλικ εδώ για κατεβάσετε το Horizon Chase Turbo και μην ξεχνάτε πως θα είναι διαθέσιμο μόνο για 24 ώρες έως ότου ανακοινωθεί ο επόμενος τίτλος.

 

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88