ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι διαφορές του Horizon Forbidden West σε PS4 και PS5

Θα δείχνει όμορφο και στα δύο.

Σε PS5 αλλά και σε PS4 θα κυκλοφορήσει το άκρως αναμενόμενο Horizon Forbidden West, όπως ήδη γνωρίζαμε. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη ο director του παιχνιδιού Mathijs de Jonge αποκάλυψε πως στο development του νέου πονήματος της Guerilla χρησιμοποιήθηκε το PS4, έτσι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα και αυτό. "Ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης του έχει πραγματοποιηθεί σε PS4, όπως επίσης έχουν πραγματοποιηθεί πολλά playtest σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι οι κάτοχοι αυτής της κονσόλας θα έχουν μία υπέροχη εμπειρία και το παιχνίδι θα φαίνεται φανταστικό και σε αυτήν", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την έκδοση του PS5, δήλωσε: "Στο PS5 σαφώς και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Οπτικά θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Από άποψη γραφικών, οι υποβρύχιες σκηνές θα είναι ξεχωριστές στο PS5, καθώς θα υπάρχουν επιπλέον λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα η τεχνική wave, που θα εφαρμόζεται σαφώς καλύτερα. Εκτός από το νερό και το περιβάλλον, η PS5 έκδοση θα χρησιμοποιεί ένα cinematic-grade φωτισμό, όπου στο PS4 θα υπάρχει αποκλειστικά στα cutscenes σε αντίθεση με το PS5 όπου θα ακολουθάει την Aloy παντού."

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως η έκδοση του PS5 θα υποστηρίζει 60FPS στο performance mode, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμα το τι θυσίες θα πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί αυτός ο αριθμός των frames.

Πηγή: IGN

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88