ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Horizon Forbidden West θα έχει δωρεάν PS5 upgrade εν τέλει

Κύμα αρνητικών αντιδράσεων αλλάζει την πλώρη της Sony.

Όσοι αγοράσουν το Horizon Forbidden West στο PS4 θα πάρουν τελικά το PS5 upgrade τους δωρεάν, ανεξαρτήτως της έκδοσης που θα επιλέξουν.

Η Sony άλλαξε πλάνα μετά την έκρηξη αρνητικών αντιδράσεων στην απόφασή της να παρέχει δωρεάν PS5 αναβάθμιση μόνο σε όσους πληρώσουν για την Digital Deluxe Edition του παιχνιδιού.

Ο πρόεδρος της SIE και CEO Jim Ryan ανακοίνωσε την αλλαγή στο επίσημο blog της PlayStation, δηλώνοντας πως "είναι απολύτως ξεκάθαρο πως αστοχήσαμε με τα προνόμια που επιβεβαιώσαμε μαζί με το άνοιγμα των προπαραγγελιών." Τα νέα όμως δεν ήταν αμιγώς χαρμόσυνα.

Ο Ryan ανακοίνωσε επίσης πως οι αναβαθμίσεις από PS4 σε PS5 θα πάψον να είναι δωρεάν στο άμεσο μέλλον. Είτε αφορά physical είτε digital έκδοση, η αναβάθμιση από PS4 σε PS5 έκδοση σε διαγενεακές κυκλοφορίες θα κοστίζει 10 δολάρια στις ΗΠΑ. Αναμένουμε να μάθουμε το ακριβές νούμερο που θα ισχύσει στην Ευρώπη. 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88