ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Horizon: Η Guerrilla σχεδόν επιβεβαιώνει το τρίτο παιχνίδι με την Aloy

Τεράστια προαγωγή για ένα μέλος του στούντιο.

Το προφανές σχεδόν είπε ρητά η Guerrilla Games μέσω της νέας της ανακοίνωσης, ότι δηλαδή δεν έχουν τελειώσει με τα παιχνίδια στα οποία πρωταγωνιστεί η Aloy. Πέραν του ότι ήταν αρκετά φανερό από το κλείσιμο του Horizon Forbidden West - και ακόμα περισσότερο από το Burning Shores DLC - έχουμε ακούσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως το ολλανδικό στούντιο έχει φιλοδοξίες τριλογίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα λόγια της Angie Smets, η οποία αφήνει τους δημιουργούς των Horizon και Killzone για να αναλάβει νέο ρόλο εντός του PlayStation. Μετά από 20 χρόνια στην Guerrilla, υπηρετώντας ως Studio Director και Executive Producer, η Smets θα αναβαθμιστεί σε Head of Development Strategy για τα PlayStation Studios!

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που μας άφησε μέσω ενός blog post στο site της Guerrilla μας μίλησε για τις εμπειρίες που συγκέντρωσε, όπως και για το γεγονός ότι η Aloy δεν έχει πει την τελευταία της λέξη:

"Οι δύο περασμένες δεκαετίες στην Guerrilla ήταν ένα απόλυτο όνειρο. Νιώθω προνομιούχα που έχω δουλέψει ανάμεσα σε μερικούς από τους πιο έξυπνους και πιο κουλ ανθρώπους στη βιομηχανία. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έμαθα μαζί με όλους τους άλλους Guerrillas. Έχουμε πετύχει τόσα πολλά ως ομάδα και είμαι απίθανα περήφανη για όλα τα games που κυκλοφορήσαμε μαζί."

"[...] Είμαστε ευγνώμονες για την ηγεσία που έχει προσφέρει η Angie στη Guerrilla και της ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα της περιπέτεια! [...] Έχουμε πλήρη αυτοπεποίθηση για τη νέα ηγεσία που θα καθοδηγήσει τη Guerrilla προς ένα ακόμα λαμπρότερο μέλλον, επεκτείνοντας τον κόσμο του Horizon με την επόμενη περιπέτεια της Aloy και το ενθουσιαστικό online project μας."

Δεν κρύβουν, λοιπόν, το γεγονός πως υπάρχει ένα "Horizon III" στα πλάνα τους, ενώ αυτή η άνοδος της Angie Smets στην ιεραρχία του PlayStation είναι ακόμα ένα δείγμα της επιτυχίας της Guerrilla, εφόσον μην ξεχνάμε πως ο κάποτε director της ομάδας, Hermen Hulst, πλέον προεδρεύει μεταξύ των game studios της Sony.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88