ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Αναπτύσσεται MMORPG στο σύμπαν του Horizon από τη Sony

Σε συνεργασία με τη NCSoft.

Από ότι ακούγεται, η Sony ετοιμάζει ένα ακόμα Horizon, έχοντας όμως και βοήθεια αφού θα ενώσει της δυνάμεις της με τη NCSoft. Φημολογείται ότι το project θα αναπτυχθεί από τη Νοτιοκορεάτικη εταιρία, γνωστή για τα Lineage και Guild Wars, και θα στοχεύει τη παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, η NCSoft φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι σε αναζήτηση για καινούριους developers, που ενδιαφέρονται να δουλέψουν στο καινούριο τίτλο, οποίος έχει τη κωδική ονομασία «Project H» σύμφωνα με τις αγγελίες της εταιρίας.

Η NCSoft με τη  σειρά της δήλωσε πως: «Είναι δύσκολο να επιβεβαιώσεις πληροφορίες για αδημοσίευτα projects που βρίσκονται σε ανάπτυξη αυτή τη στιγμή».

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν φήμες σχετικά με ένα multiplayer παιχνίδι του ίδιου σύμπαντος. Σύμφωνα με πηγές του VGC, το co-op ήταν προγραμματισμένο για το πρώτο Horizon του 2017 αλλά δεν προχώρησε ώστε η ομάδα ανάπτυξης να εστιάσει σε άλλους τομείς του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τις φήμες, υπήρχε η ίδια επιθυμία όμως αυτή τη φορά στο sequel της σειράς, Forbidden West, αλλά εν τέλει αποφασίστηκε μάλλoν να χρησιμοποιηθεί σε ένα μελλοντικό project.

Πηγή: VGC

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88