ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Humble Bundle: Πάρτε 70 games με 28€ και ενισχύστε τους πληγέντες Τουρκίας/Συρίας

Μία καλή πράξη με μεγάλο συμφέρον.

Σε κάτι τέτοιες ειδήσεις που μεταφέρουμε σκαλώνω διότι δεν θέλω να προβάλλω το όφελος ενός τόσο οικονομικού πακέτου, όταν ο σκοπός από πίσω του είναι πολύ πιο ιερός. Επειδή όμως όλοι βγαίνουν κερδισμένοι μέσα από αυτό, δεν μπορώ παρά να σας κατευθύνω στο `Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle` που, όπως δηλώνει, προσφέρει ένα τρομερά οικονομικό πακέτο από games, συλλέγοντας έσοδα που θα δοθούν στην υποστήριξη των λαών της Τουρκίας και της Συρίας. Τα τραγικά γεγονότα που έφεραν οι σεισμοί στα δύο αυτά κράτη συγκλόνισαν όλη την υφήλιο και το Humble Bundle δεν αφήνει ποτέ την ευκαιρία να συνεισφέρει με τον τρόπο του στην απαραίτητη φιλανθρωπία.

Το συγκεκριμένο bundle από video games και ψηφιακά αντικείμενα κοστίζει μόλις 28.03€ και περιλαμβάνει πάνω από 70 τίτλους έτοιμους να προστεθούν στις συλλογές σας και διόλου κακούς αν μας ρωτάτε. Αναφερόμαστε φυσικά σε PC games, εφόσον το Humble Bundle δίνει προϊόντα που αντιστοιχούν σε Steam keys, μερικά εκ των οποίων είναι τα Gotham Knights, Ghostrunner, XCOM 2, Payday 2, Worms Rumble και πολλά ακόμη. Στη λίστα εμπεριέχονται και ορισμένα τουρκικά indie games.

Ήδη η προσπάθεια του Humble Bundle βαδίζει καλώς, εφόσον (τη στιγμή που γράφουμε την είδηση) έχουν πουληθεί πάνω από 24.000 τέτοια bundles, συλλέγοντας περισσότερα από 700.000€! Το εντυπωσιακό; Όλο το ποσό θα δοθεί στους οργανισμούς Direct Relief, International Medical Corps και Save the Children, που θα μεταφέρουν τη βοήθειά τους στους πληγέντες των δύο χωρών. Να τονίσουμε φυσικά πως μπορείτε να συνεισφέρετε όποιο ποσό θέλετε σε αυτό το εγχείρημα, ανεξαρτήτως bundle, προσφέροντας ποσό μικρότερο ή και μεγαλύτερο του απαιτούμενου.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε έστω και λίγο για τα games της λίστας σας συνιστούμε να στηρίξετε τους γείτονες έστω έμμεσα, εφόσον οι φυσικές καταστροφές που είδαμε εκεί ήταν πραγματικά σοκαριστικές.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη λίστα των games και να αποκτήσετε το συγκεκριμένο πακέτο από το Humble Bundle.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88