ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Hundred Star Games: Οι συνιδρυτές της Rocksteady συνεργάζονται με το Xbox

Μία ανερχόμενη ομάδα ανάπτυξης αναδύεται.

Οι συνιδρυτές της Rocksteady, Sefton Hill και Jamie Walker, έχουν δημιουργήσει ένα νέο studio ανάπτυξης παιχνιδιών, το οποίο αν και δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί γνωρίζουμε πως ονομάζεται Hundred Star Games. Σύμφωνα, λοιπόν, με το eXputer, το στούντιο των προαναφερθέντων, το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο, φαίνεται πως αναπτύσσει ένα triple-A action-adventure με τη βοήθεια του Xbox.

Η Microsoft ακούγεται πως χρηματοδοτεί το εν λόγω project, το οποίο δημιουργείται με την Unreal Engine 5 και θα κυκλοφορήσει -τουλάχιστον στην αρχή- αποκλειστικά για Xbox και PC. Η Hundred Star Games μπορεί να μην έχει αποκαλυφθεί επίσημα, όμως τον Ιανουάριο στο site επιχειρηματικών πληροφοριών Endole, οι Hill και Walker εντοπίστηκαν ως οι διευθυντές της συγκεκριμένης εταιρείας.

Επιπλέον, μέσα από τη σελίδα Great Place to Work, το νέο αυτό studio φαίνεται πως αναζητάει προσωπικό, με στόχο να δημιουργήσει μία ομάδα 100 ατόμων, που είτε θα είναι βετεράνοι του κλάδου είτε θα είναι αναδυόμενα ταλέντα. Μάλιστα, ακούγεται πως η Hundred Star Games έχει εντάξει στο δυναμικό της και αρκετούς πρώην εργαζόμενους της Rocksteady. Μένει να δούμε αν η ανακοίνωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στο επερχόμενο showcase του Xbox στις 9 Ιουνίου ή αν θα γίνει πιο μετά. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.