ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

HUNGER: Ένα άρρωστο PvPvE extraction FPS με horror στοιχεία

...και λίγο RPG, βεβαίως!

Με πολλές υποσχέσεις ανακοινώθηκε το HUNGER από την Good Fun Corporation, και ακόμη περισσότερα genre tags.

Μιλάμε για ένα PVP PVE FPS HORROR EXTRACTION SHOOTER SLASHER feat. RPG στοιχεία. Ελπίζω να τα πιάσατε όλα αυτά με την πρώτη. 

Κρίνοντας από το trailer, τα γαλλικά σλόγκαν και τις εικόνες της Βαστίλης, βρισκόμαστε σε μια εναλλακτική Γαλλία του 19ου αιώνα, με στρέμματα σωρών εξαιτίας του bacterium, κάτι που υποθέτω κολλήσανε και οι κολυμβητές στους Ολυμπιακούς φέτος όταν τους ανάγκασαν να βουτήξουν στον Σηκουάνα. 

Αυτή η πανδημία φαίνεται να έχει καταστρέψει την χώρα και να έχει μεταμορφώσει τους πολίτες της σε φρικτά πλάσματα. Les zombis θα έλεγε κανείς.

Σύμφωνα με το store page του παιχνιδιού, σκοπός του παιχνιδιού είναι να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό survivor, να πολεμήσουμε και να επικρατήσουμε εναντίον του bacterium και τον τρόμων που έχει σπείρει στη Ναπολεοντική Γαλλία. 

Ο τρόπος που θα το επιτύχουμε αυτό είναι με ένα μίγμα shooting πρώτου προσώπου με τουφέκια και οβίδες, και πετσοκοψίματος με τσεκούρια όταν στερέψουν τα πυρομαχικά. Αλλά πέρα από τα zombie à la française θα πρέπει να ανταγωνιστούμε και με άλλους παίκτες που προσπαθούν να μας ξελαφρώσουν από τον εξοπλισμό μας.

Υπάρχουν πολλαπλές επίσης πληροφορίες και υποσχέσεις περί vendors, quest givers, progression, talent trees και άλλων RPG στοιχείων που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το HUNGER θα κυκλοφορήσει σε Early Access για PC στο Steam και Epic Games Store το 2025.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης