ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο indie studio από τον director του Forza Horizon 5

Τον ακολούθησαν σημαντικά πρόσωπα.

Κάτι εντελώς απρόσμενο αποκάλυψε ο Mike Brown, ηγέτης της ανάπτυξης του εξαιρετικού Forza Horizon 5 αφού -αντί να πάρει αύξηση- αποκάλυψε πως δεν αποτελεί πια μέλος της Playground Games, αντ` αυτού έχει ιδρύσει το δικό του game stuio με τη στήριξη αρκετών συνεργατών του, την εταιρεία Maverick Games.

Μέσα από μία συνέντευξη στο GamesIndustry.Biz, ο director του κορυφαίου arcade racing των τελευταίων ετών μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας του και το πρώτο της project, ένα open world game για PC και κονσόλες:

"Ως στόχο για την Maverick Games έχουμε το να είναι ένα στούντιο που ο κόσμος θα αγαπά. Για τους παίκτες, εργαζόμαστε ήδη σε έναν πολύ ενθουσιαστικό τίτλο υψηλότατης ποιότητας και για τους developers, χρίζουμε ένα σπίτι όπου οποιοσδήποτε ενθαρρύνεται να πάρει ρίσκα, να είναι περίεργος, να είναι δημιουργικός, να είναι καινοτόμος, να είναι ο εαυτός του και πάνω από όλα, να είναι ένας Maverick".

Αρκετό ταλέντο ακολούθησε τον Mike Brown στη νέα του φιλοδοξία, συμπεριλαμβανομένων των Matt Craven, Gareth Harwood και Frasen Strachan, όλοι εκ των οποίων εργάστηκαν στη σειρά Forza Horizon. Ο Ben Penrose θα αναλάβει τον ρόλο του art director (ερχόμενος από τη Sharkmob) και η Elly Marshall θα υπηρετήσει ως UX/UI director, αφήνοντας τις αντίστοιχες αρμοδιότητες που κατείχε στην EA.

Πιθανότατα, είναι πολύ νωρίς για να περιμένουμε να δούμε κάτι από την Maverick Games, ωστόσο η ομάδα έχει πια το δικό της website σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθείτε όλα της τα δρώμενα.

 

 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88