ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δεύτερη μεγάλη indie παρουσίαση από Xbox και Twitch

Θα δούμε πολύ indiαίτερα games.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου θα λάβει χώρα μια ακόμα μεγάλη παρουσίαση στο Twitch με πολυάριθμα indie games που έρχονται στο Xbox.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα δείξουμε και πάλι ένα σωρό ανεξάρτητους τίτλους, μαζί με ανακοινώσεις ολοκαίνουριων games από developers και εκδότες όπως η Rebellion, η Chump Squad και άλλες," αναφέρει η ανακοίνωση του επίσημου blog του Xbox Wire. "Οι fans θα έχουν επίσης την ευκαιρί να δουν και να ακούσουν τα νεότερα από τις ομάδες που εργάζονται στα The Artful Escape, OlliOlli World, Library of Ruina και RPG Time μεταξύ άλλων, και φυσικά, ένα ID@Xbox show δε θα ήταν πλήρες χωρίς μερικά νέα και ανακοινώσεις για το Xbox Game Pass."

To stream ξεκινά στις 10 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω Twitch είτε στο κανάλι Twitch Gaming είτε στο επίσημο κανάλι Twitch του Xbox.

 

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88