ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Infestation 88: Επιβιώστε στο co-op horror game όπου σας κυνηγά ο δαιμονισμένος Mickey Mouse

Το αγαπημένο καρτούν γίνεται εφιάλτης.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, η ορίτζιναλ βερζιόν του Mickey Mouse, αυτή που είδαμε στο Steamboat Willie, είναι πλέον διαθέσιμη και ελεύθερη από δικαιώματα σε public domain, κάτι που επέτρεψε σε δημιουργούς και modders να αρχίσουν ήδη να οργιάζουν. Ένα από τα αποτελέσματα των πίσω βημάτων της Disney είναι το Infestation 88 που, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι ένα co-op παιχνίδι τρόμου που υποστηρίζει μέχρι και 4 ταυτόχρονους παίκτες, στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός εξολοθρευτή σε μία φρικαλέα περιπέτεια αντιμετώπισης μίας ακόμα πιο τρομαχτικής απειλής. Εμπόδιο σε όλο αυτό στέκεται ο Mickey Mouse στην ανατριχιαστικότερη εκδοχή του, εφόσον η μασκότ της Disney και των animated ταινιών/σειρών παίζει τον ρόλο του μπαμπούλα.

Όπως και στο Winnie the Pooh: Blood and Honey, ο Mickey παραμονεύει στα διάφορα δώματα του παιχνιδιού έτοιμος να σας κατασπαράξει όσο εσείς πραγματοποιείτε objectives, μη θυμίζοντας ποσώς την καρικατούρα που όλοι λατρεύαμε και συνεχίζουμε να λατρεύουμε για τα χαμόγελα που μοιράζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Mickey, όπως τον φαντάστηκε η Nightmare Forge Games, είναι ένα εργαλείο θανάτου και θα πρέπει να συνεργάζεστε άψογα στα lobbies του Infestation 88 αν δεν θέλετε να γίνετε το γεύμα του.

Το Infestation 88 είναι μόλις το πρώτο από τα εκτρώματα που θα ακολουθήσουν τώρα που η αυθεντική μορφή του Mickey είναι out in the wild, οπότε μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε όλο και περισσότερες "αλλιώτικες" εμφανίσεις του.

Μπορείτε να κάνετε wishlist το παιχνίδι στο Steam για να μαθαίνετε νεότερά του, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024 σε μορφή επεισοδίων.

[UPDATE]: Προβλήματα για τη Nightmare Forge Games εφόσον το παιχνίδι που ανακοίνωσε χρειάστηκε ώρες - αν όχι λεπτά - για να κριθεί για την ονομασία και τα μηνύματά του. Πολλοί κατηγορούν το παιχνίδι και τους δημιουργούς του για ναζιστικά υπονοούμενα μέσα από το "88" στον τίτλο του παιχνιδιού, κάτι που οδήγησε στην επί τόπου αλλαγή του ονόματός του σε "Infestation: Origins". Οι δημιουργοί του εξέδωσαν ανακοίνωση στο Twitter ισχυριζόμενοι πως δεν είχαν καμία πρόθεση να θίξουν τέτοια θέματα, ωστόσο υπάρχουν αποδείξεις που πηγάζουν από έναν Discord Server του παιχνιδιού που ίσως προδίδουν το ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Παρακολουθούμε φυσικά τα δρώμενα και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο. Κακή αρχή πάντως.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.