ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Infinity Nikki: Ντύστε την πρωταγωνίστρια και τραβήξτε photos με το γατάκι σας | State of Play

Ένα open world game με άποψη και γούστο.

Ευχάριστα νέα για όσους θέλανε λίγο My Style Rocks στα open world adventure games τους, καθώς στο Infinity Nikki η μοίρα του κόσμου της Miraland βασίζεται στις στιλιστικές επιλογές της πρωταγωνίστριας.

Ύστερα από την ανακοίνωση του στο τελευταίο State of Play, με το trailer να εκπορεύεται αποκλειστικά από οιστρογόνο και παραμυθένια τοπία, ακολούθησαν εκτενής πληροφορίες στο PS Blog από τους δημιουργούς.

Όπως μας ενημερώνει ο Runhao Yao, παραγωγός του Infinity Nikki και ιδρυτής της Infold Games, η σειρά Nikki είναι μια συλλογή παιχνιδιών dress-up που έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια 12 ετών και το Infinity Nikki είναι η τελευταία εισαγωγή στο franchise για το PS5.

Η Nikki θα ταξιδέψει με την Momo στα εξαιρετικά έθνη του Miraland, το καθένα με μοναδική κουλτούρα και ιστορία. Θα συναντήσουν κάθε λογής ανθρώπους και πλάσματα γεμάτα δημιουργικότητα και ιδιοτροπία.

Συνεχίζει εξηγώντας πως στο Infinity Nikki, σκοπός τους είναι η συγχώνευση του dress-up στοιχείου με του open world, επιτρέποντας στη Nikki να εξερευνήσει τον μαγικό κόσμο της Miraland χρησιμοποιώντας τις ειδικές ικανότητες διαφορετικών ρούχων.

Στη συνέχεια δίνει μερικά αναλυτικά παραδείγματα από τις ενδυμασίες που βλέπουμε στο trailer και τις δυνατότητες που παρέχουν στην Nikki, όπως το Gliding Outfit που τις επιτρέπει να γλιστρήσει στον αέρα πάνω σε ένα λουλούδι που καλεί και το Shrinking Outfit με το οποίο μπορεί να συρρικνωθεί και να παραμείνει στο κεφάλι της Momo για να περάσει από μέρη που είναι διαφορετικά απρόσιτα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες αναλυτικές λεπτομέρειες για το Infinity Nikki εδώ.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης