ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Inscryption έρχεται στα PS4 & PS5

Με ορισμένα ιδιαίτερα effects.

Με ανακοίνωση του σήμερα στο blog του PlayStation ο δημιουργός του Inscryption, Daniel Mullins, μας ανακοίνωσε ότι νιώθει ενθουσιασμένος για το ότι το παιχνίδι του επιτέλους θα έρθει στις κονσόλες PS4 και PS5.

{youtube}uAn7OxLub9Y{/youtube}

Ακόμη μας ενημερώνει για κάποια πολύ ενδιαφέροντα effects, τα οποία κάνουν την συνολική εμπειρία ακόμα πιο creepy και horror. Συγκεκριμένα μας αναφέρει ότι η Stoat card (companion) θα μας μιλάει μέσα από το χειριστήριο και ο φωτισμός από αυτό θα δίνει μια αίσθηση ότι βρισκόμαστε μέσα στην καμπίνα του Leshy, θέλοντας να μας ωθήσει να δοκιμάσουμε το παιχνίδι στο σκοτάδι. Φυσικά ιντριγκαδόρικη είναι η πρόταση του να δοκιμάσουμε την τσιμπίδα, μιας και έχουν προστεθεί ήχοι και φωτισμός που σε συνδυασμό με το haptic feedback προσθέτουν στο γενικό σύνολο της εμπειρίας.

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021 για PC με αρκετά καλές κριτικές και δέχτηκε πολλές βραβεύσεις. Η ιστορία ακολουθεί τον ήρωα μας να βρίσκεται παγιδευμένος στην καμπίνα του Leshy, δίνοντας μας ως μοναδική διέξοδο το να τον κερδίσουμε σε μάχες με κάρτες. Το παιχνίδι συνδυάζει card-playing, horror και puzzle-solving μέχρι που να φτάσουμε στην αλήθεια, για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Οπότε μένουμε με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά για την ημερομηνία κυκλοφορίας στο PlayStation, καθώς δεν ανακοινώθηκε ακόμη. Μέχρι τότε μακριά από περίεργες καλύβες.

Πηγή: PlayStation Blog

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88