ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έκλεισε το Instagram λόγω παρενόχλησης από gamers η ηθοποιός της Ada Wong

Αυτά κάλο είναι να μην γίνονται...

Μπορεί το Resident Evil 4 Remake να εντυπωσίασε κοινό και reviewers ανά την υφήλιο, όμως ήρθε μια στιγμή καθόλου όμορφη να αφήσει το σημάδι της στο remake της Capcom. Η ηθοποιός Lily Gao, που υποδύεται την αγαπημένη Ada Wong, δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την ερμηνεία της. Το θέμα όμως είναι ότι κάποιοι δεν αρκέστηκαν στο να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στη δουλειά της Lily, άλλα έφτασαν σε ακρότητες και στα όρια της παρενόχλησης. Δεν είναι πρώτη φορά που το κοινό κριτικάρει αρνητικά και ενίοτε με άσχημο τρόπο κάποιον από το χώρο του gaming.

Το αποτέλεσμα ήταν η Lily Gao να κλείσει τον λογαριασμό της στο instagram, με αυτό να δείχνει ότι μάλλον επηρεάστηκε πολύ από τον σαματά γύρω από το όλο θέμα. Μερικά από τα σχόλια ήταν: “Κατέστρεψες το remake, νιώθω σαν να σπατάλησα τα χρήματά μου" και "Η φωνή σου ήταν απαίσια στο reremake... ακουγόταν πολύ άκαμπτη και δεν υπήρχε τίποτα σαγηνευτικό σ` αυτήν". Δεν ταίριαζε καθόλου, ελπίζω να μην σε προσλάβουν ως ηθοποιό της Ada για άλλο παιχνίδι”.

Εδώ θέλω να σημειώσουμε πως η κριτική είναι ευπρόσδεκτη αν γίνεται καλοπροαίρετα, και ένας τρόπος κατά την ταπεινή μου γνώμη θα ήταν να εκφραστούν τα οποία παράπονα για την οποία ερμηνεία κατευθείαν στην εταιρεία ως καταναλωτές, στο κάτω κάτω για αυτό έχουν τις φόρμες επικοινωνίας και τους server στο discord πολλές ομάδες ανάπτυξης.

Πηγή: PCGAMER

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88