ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΔΩΡΕΑΝ το Internet Cafe Simulator

Για τα 10α γενέθλια της Fanatical!

Αν θέλατε να ανοίξετε το δικό σας Internet cafe άλλα δεν μπορούσατε, μην σκάτε! Tώρα γίνεται δωρεάν από το σπίτι σας, χάρη στη Fanatical. Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10α γενέθλια, η Fanatical προσφέρει το Internet Cafe Simulator σε υπολογιστή μέσω Steam μόνο με 0 ευρώ. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Internet Cafe Simulator, τότε δεν έχετε παίξει ποτέ counterstrike εκτός σπιτιού!

{youtube}Jvrb0nsLq7E{/youtube}

Θα έχετε μια επιχείρηση να διευθύνετε, άτομα με τα οποία θα αλληλεπιδράτε και θα έχετε ευκαιρίες να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας με πιο ισχυρούς υπολογιστές για να προσελκύσετε πελάτες που έχουν πολλά μετρητά να ξοδέψουν. Εναλλακτικά, μπορείτε να εμπλακείτε σε λιγότερο νόμιμες επιχειρηματικές επιδιώξεις, όμως θα χρειαστεί να προσέχετε την αστυνομία! Μόλις η επιχείρηση ανθίσει, μπορείτε να αρχίσετε να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας για να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας αυτοκρατορία, καθώς η επωνυμία σας μεγαλώνει και περισσότεροι άνθρωποι γεμίζουν τα Internet καφέ σας.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88