ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί το πιο υποσχόμενο PlayStation State of Play

Οι φήμες βγήκαν αληθινές!

[UPDATE]: Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νέο PlayStation’s State of Play στις 31 Ιανουαρίου, το οποίο θα καλύψει πάνω από 15 προσεχή παιχνίδια.

"Το broadcast θα έχει διάρκεια πάνω από 40 λεπτά και θα περιλαμβάνει guest εμφανίσεις από μερικά από τα πιο ταλαντούχα μυαλά του gaming", δήλωσε ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst.

"Μεταξύ πολλών άλλων ενημερώσεων, θα παρουσιάσουμε εκτεταμένα μερικά δείγματα από τα Stellar Blade και Rise of the Ronin, δύο σπουδαία παιχνίδια που έρχονται φέτος στο PS5. Και θα σας δώσουμε μια νέα ματιά σε άλλους τίτλους που έρχονται στο PS5 και το PS VR2 το 2024 και αργότερα".

Η ανακοίνωση της Sony αποδεικνύει σωστούς προηγούμενους ισχυρισμούς για τα σχέδια της εταιρείας σχετικά με μια νέα παρουσίαση αυτή την εβδομάδα.

[Original Story]: Έτοιμη να πυροδοτήσει ένα νέο State of Play φαίνεται να είναι η Sony, καθώς αξιόπιστος insider ισχυρίζεται πως το γνωστό πλέον showcase θα πραγματοποιηθεί κοντά στις 31 Ιανουαρίου, προβλέποντας μάλιστα ακόμα και το περιεχόμενο του.

Με μία ανάρτηση του στο X, ο χρήστης Shpeshal Nick έδωσε τη λίστα με τα παιχνίδια που πιστεύει πως θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του State of Play, που ο ίδιος προέβλεψε. Πέρα από αναμενόμενα games όπως τα Rise of the Ronin, Final Fantasy VII Rebirth και Silent Hill 2, το show αναμένεται να περιλαμβάνει και εκπλήξεις, όπως την ανακοίνωση ενός καινούριου Metro παιχνιδιού, ένα νέο trailer του Judas, την γνωστοποίηση της ύπαρξης ενός remaster του Sonic Generations, ενώ τέλος ίσως μάθουμε κάτι σημαντικό για το πόνημα του Hideo Kojima, Death Stranding 2.

Αναμένουμε πρωτίστως την ανακοίνωση της ύπαρξης του State of Play από τη Sony, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ σύντομα, ευελπιστώντας επίσης πως τα παραπάνω παιχνίδια θα παρουσιαστούν μέσα στο show. Αν πάντως όλα αυτά τα games δώσουν το παρόν τότε ίσως θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα State of Play που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.