ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το It Takes Two γίνεται ταινία και τηλεοπτική σειρά

Από τους σεναριογράφους της ταινίας Sonic.

Η Hazelight Studios σύναψε συμφωνία με την dj2 Entertainment για ταινία και τηλεοπτική σειρά It Takes Two.

Σύμφωνα με το Variety, η dj2 Entertainment δεν έχει βρει ακόμη στούντιο ή δίκτυο για την ταινία ή την τηλεοπτική σειρά It Takes Two, αλλά υπάρχει ένα ζευγάρι σεναριογράφων. Σύμφωνα με τις αναφορές, Ο Pat Casey και ο Josh Miller, οι σεναριογράφοι της ταινίας Sonic the Hedgehog του 2020 και του επερχόμενου sequel της, έχουν αναλάβει να μεταφέρουν το πολυβραβευμένο game της Hazelight στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη.

"Η δημιουργία του κόσμου και της ιστορίας στο It Takes Two ήταν τόσο διασκεδαστική για εμένα και την ομάδα», δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής Josef Fares. "Δεδομένου ότι έχει μια δυνατή αφήγηση με πολλούς τρελούς χαρακτήρες και εξίσου τρελές στιγμές co-op δράσης, οι δυνατότητες είναι τεράστιες για μια εξαιρετική προσαρμογή στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση".

Προσωπικά, το μόνο που ζητάω από τη dj2 και το studio που θα αναλάβει την παραγωγή, είναι να καστάρουν το Γιάννη Σιδηρόπουλο ως May.

Πηγή: Variety

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88