ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το It Takes Two έχει πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα

Ίσον 6 εκατομμύρια παίκτες.

Έχουμε υπάρξει μάρτυρες πολλών πρόωρων θρήνων στη βιομηχανία. Ακούσαμε ότι τα single-player games πεθαίνουν και τα είδαμε να κάνουν κορυφαίες πωλήσεις, ακούσαμε ότι τα games με έμφαση στο story είναι είδος υπό εξαφάνιση και φυσικά ότι τα παραδοσιακά co-op games (πόσο μάλλον το couch co-op) πάνε για φούντο.

Ακούστε αυτό λοιπόν: Ένα game από studio της EA που παίζεται αποκλειστικά σε co-op, χωρίς κανενός είδους microtransaction, πούλησε τρία εκατομμύρια αντίτυπα. Δικαίως, γιατί το It Takes Two είναι ένα από τα πιο απολαυστικά games των τελευταίων ετών, φτιαγμένο από ένα από τα πιο ιδιαίτερα studio. Η Hazelight ανακοίνωσε το μεγάλο εμπορικό ορόσημο μέσω Twitter, δηλώνοντας πως όσοι απόλαυσαν το παιχνίδι "βοήθησαν να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα - οι co-op περιπέτειες είναι εδώ για να μείνουν."

Με τον εκκεντρικό αλλά αδιαμφισβήτητα εμπνευσμένο Josef Fares στο τιμόνι, το It Takes Two είναι το τρίτο game της Hazelight μετά τα Brothers - A Tale of Two Sons και A Way Out, και κατά την ομόφωνη γνώμη μας το αποκορύφωμα της δημιουργικής τους σταδιοδρομίας ως σήμερα.

COLLABORATION <3

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88