ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Jack-8 μεταμορφώθηκε και αναβαθμίζεται για το Tekken 8

Την είδε RoboCop.

Προ-τελευταίο character trailer εκ των επιβεβαιωμένων χαρακτήρων του Tekken 8 και βλέπουμε τον Jack-8 να επιστρέφει σαφώς πιο μονταρισμένος απ` όσο τον αφήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Το αγαπημένο cyborg αφήνει προσωρινά στην άκρη την πιο στρατιωτική μορφή που φορά στα περισσότερα Tekken games, παίρνοντας μία πιο cyberpunk κατεύθυνση για το επερχόμενο πρότζεκτ. Ως αποτέλεσμα, ο Jack-8 μοιάζει περισσότερο με Jack-8000, έχοντας εμφανώς πιο φουτουριστική παρουσία, αλλά το ίδιο, βαρύ gameplay. Ο "υψηλής τεχνολογίας αφανιστής", όπως χαρακτηρίζεται από την ομάδα The Tekken Project έχει στολιστεί με ένα σωρό lasers και και μεταγενέστερα όπλα, όλα εκ των οποίων βρίσκουν θέση στο moveset του, κυρίως ως follow-ups. 

{youtube}1b4MyA6wPJI{/youtube}

Για ακόμα μία φορά ακούμε electronica στο υπόβαθρο, χαρακτηριστικό genre μουσικής για το Tekken, δίνοντας ρυθμό στην επίδειξη των δυνατοτήτων του Jack-8. Το Rage Art του είναι βγαλμένο απευθείας από το Super Smash Bros. Ultimate από άποψη σκηνοθεσίας και υπερβολής, ενώ όλο το βίντεο σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους χρησιμοποιούσαν τα προηγούμενα ρομποτικά μοντέλα. 

Μας έμεινε η Jun Kazama για να κλείσει ο κύκλος των πρώτων character trailers, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί την Τρίτη. Μετά από αυτό θα πρέπει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο η Bandai θα επιλέξει να μας δείξει και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του αρχικού ρόστερ του Tekken 8. Αυτό το είδος διαφήμισής τους φαίνεται να τους βγαίνει αρκετά, άρα μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε μεμονωμένα trailers και για τους άλλους συμμετέχοντες του King of Iron Fist.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88