ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Sony: "Δεν θα έχουμε day one κυκλοφορίες στο PS Plus"

Μεγάλη ζημία για τα first-party studios.

Με μόλις μερικές ώρες να έχουν περάσει από την ανακοίνωση της Sony για τη νέα μορφή που θα έχει η συνδρομητική υπηρεσία από το καλοκαίρι, ο επικεφαλής του Playstation, Jim Ryan, εμβάθυνε περισσότερο στη νέα αυτή ρότα που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ακολουθήσει παρόμοιο δρόμο με την Microsoft που κυκλοφορεί τους αποκλειστικούς της τίτλους από την πρώτη μέρα στο Game Pass, απάντησε πως «το επίπεδο δουλειάς και αφοσίωσης που απαιτείται για να δημιουργηθούν αυτοί οι τίτλοι δεν θα ήταν εφικτό και θα είχε τεράστιο τίμημα στη ποιότητα των παιχνιδιών». Επίσης, αναφέρθηκε στη γενικότερη αλλαγή πορείας με κυκλοφορίες παιχνιδιών στα PC όπως το God Of War και το Horizon Zero Dawn λέγοντας ότι «πριν τέσσερα χρόνια κανείς δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσαν και άλλες πλατφόρμες να ζήσουν αυτές τις εμπειρίες με όλους μας να έχουμε βρει γαλήνη με αυτό καθώς έχουμε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με το κοινό να ευρύνεται περαιτέρω». Ακόμη, τόνισε πως τίποτα δεν είναι καθολικά εδραιωμένο και η φύση της υπηρεσίας μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Πέρα από τους αποκλειστικούς τίτλους που θα περιλαμβάνονται στη δεύτερη βαθμίδα της υπηρεσίας, θα περιλαμβάνεται και μια πληθώρα τίτλων από third-party developers με τη Sony να κάνει λόγο πως «κάθε» μεγάλη εταιρεία θα υποστηρίξει τη νέα αυτή αλλαγή της υπηρεσίας. Όπως γνωρίζουμε από τις πρόσφατες εξαγορές της Microsoft στην οποία ανήκει η  Zennimax και η Activision Blizzard, θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή για το αν θα είναι καθολική και όχι μερική αυτή η υποστήριξη.

Αρκετά ενδιαφέρουσες εξελίξεις παρατηρούνται στη βιομηχανία με το μέλλον να είναι αρκετά λαμπρό και αναμφίβολα από τις καλύτερες περιόδους να είσαι gamer. Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο PS Plus μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή: VGC

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88