ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Judas: Όλο το story βασίζεται στις αποφάσεις μας υπόσχεται ο Ken Levine

Και γιατί να μην τον πιστέψουμε;

Μπορεί το νέο τρέιλερ του Judas μετά από 1 και κάτι χρόνο να μην ήταν τόσο κατατοπιστικό στην όψη, όμως πήραμε λίγο insight από τον director του - και θρύλο δημιουργό του BioShock - Ken Levine. Υποστηρίζει πως στην "καρδιά" του Judas βρίσκονται οι χαρακτήρες του και οι επιλογές που αυτοί θα ανοίξουν για εμάς για να χαράξουμε το δικό μας ταξίδι. Γνωρίζοντας τον Ken Levine, μάλλον δεν μιλάμε για α-β-γ σε διαλόγους, αλλά gameplay αποφάσεις που θα καθορίσουν όλα όσα συμβαίνουν στον νέο κόσμο που οραματίστηκε η Ghost Story Games. Από εκεί εμπνέεται και το όνομα του παιχνιδιού, δηλαδή από την κρίση μας και τα όσα αποφασίσουμε για τον ποιον θα βοηθήσουμε και ποιον θα μαχαιρώσουμε πισώπλατα.

Η πόλη-διαστημόπλοιο Mayflower είναι το νέο περιβάλλον απασχόλησης και σε αυτήν θα συναντήσουμε πολίτες εκπαιδευμένους να παρακολουθούν ο ένας τον άλλο και να μην θέλουν πολλά-πολλά για να καταλήξουν σε αιματηρό διαπληκτισμό. Τι ζόρι τραβά η πρωταγωνίστρια και τα διαλύει όλα; Τα πάντα ελέγχονται από τις μηχανές και έτσι σκοπεύουν να μετατρέψουν και αυτή σε ένα "πρόβατο". Υπό την κατεύθυνση που δίνει ο Ken Levine και η ομάδα του, λοιπόν, θα δούμε να της τη "βιδώνει" και να ξεκινά το μακελειό.

Μακάρι να είχαμε περισσότερα από πληροφορίες και μερικά ακόμα καταπληκτικά animated στιγμιότυπα, αλλά ούτε στην περίπτωση του Judas ακούστηκε κάτι για τη φάση στην οποία βρίσκεται, επομένως ας μην θεωρήσουμε δεδομένο πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Το ότι φωνάζει "BioShock" από παντού ήταν δεδομένο και αναπόφευκτο και μένει να δούμε αν γίνεται η Mayflower να αφήσει ιστορία όπως οι Rupture και Columbia.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.