ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φήμη: Η σειρά Judgment δε θα συνεχιστεί λόγω εσωτερικής διαφωνίας

To πρακτορείο του πρωταγωνιστή έχει θέμα με τα PC.

Ο Takuya Kimura είναι ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Judgment της Sega. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διασημότητες στην Ιαπωνία και συνεπώς ένα πολύ δυνατό χαρτί για να προσελκύσει το ιαπωνικό κοινό η νέα σειρά της εταιρείας. Μαζί όμως με τον αστέρα, ήρθε και το πρακτορείο του, γνωστό ως Johnny`s. 

Σύμφωνα με τo περιοδικό Nikkan Taishu, ένας insider στο χώρο της ιαπωνικής ψυχαγωγίας αναφέρει ότι το επερχόμενο Lost Judgment θα είναι η τελευταία καταχώρηση της σειράς. Ο λόγος, σύμφωνα με τα λεγόμενα, είναι πως η Sega και το πρακτορείο ταλέντων του Kimura δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τις πλατφόρμες για την πώληση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, το Johnny`s διαφωνεί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στα PC, γιατί ανησυχεί για την ανεξέλεγκτη διαχείριση της ομοιότητας του Kimura και γενικώς εκφράζει "αντιπάθεια" για την πλατφόρμα.

{youtube}3wZZmmITJsk{/youtube}

Το σημείο της διαφωνίας, όπως εξηγεί το Nikkan Taishu, είναι ότι το PC ως πλατφόρμα έχει ζωτική σημασία για τη Sega από επιχειρηματική άποψη. Για το Johnny`s, τo οποίο ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στη σύγχρονη online αγορά, όπως άλλοι στη μουσική βιομηχανία, η κυκλοφορία ενός παιχνιδιού απευθείας στο διαδίκτυο, όπως γίνεται στα PC πλέον, θα μπορούσε να είναι προβληματική για το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Σύμφωνα με το Nikkan Taishu, λέγεται ότι το Lost Judgment θα είναι το τελευταίο της σειράς εξαιτίας αυτής της διαφωνίας.

To Lost Judgment θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου σε PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S

Πηγή: Kotaku

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88