ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέος τίτλος Just Cause βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Άγνωστο αν εννοούν το mobile παιχνίδι.

Σε μία συνάντηση μετόχων της Square Enix το περασμένο μήνα με αφορμή τη πώληση των Δυτικών στούντιο, έκανε την εμφάνιση του το IP του Just Cause.

Στην πολυσέλιδη έκθεση για τα οικονομικά δεδομένα αναφέρεται πως « διατηρούμε το IP του Just Cause και είναι ήδη υπό παραγωγή ένας τίτλος», φυσικά χωρίς να διευκρινίζεται αν θα είναι mainline. Ελπίδα όλων είναι η Avalanche studios να δουλεύει πάνω στο Just Cause 5 και όχι στο free-to-play τίτλο με όνομα Just Cause: Mobile. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει από το 2021, ωστόσο έχει λάβει μια ανεπίσημη καθυστέρηση για αργότερα του έτους που διανύουμε.

Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε σύντομα κάποια ενημέρωση και σίγουρα είναι αισιόδοξο, πως στην ιστοσελίδα του τίτλου αναφέρεται στον FAQ τομέα ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να κάνει αποκλειστικά mobile τη σειρά.

Πηγή: PlaystationLifestyle

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88