ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Kai Cenat για Bloodborne: "Έχω τη δύναμη να τραβήξω την προσοχή της FromSoftware"

Στη δημοφιλία του ποντάρει ο ίδιος, όπως και οι fans!

Ο γνωστότερος streamer των τελευταίων χρόνων έχει πάρει αμπάριζα όλα τα "Souls" παιχνίδια της FromSoftware stream-άροντας στο Twitch, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια κόσμο να τον παρακολουθεί να πεθαίνει... και να πεθαίνει... ξανά και ξανά.

Eventually, τα τερματίζει και μέχρι στιγμής δείχνει να τα λατρεύει όλα. Αργά ή γρήγορα θα έφτανε και η ώρα του Bloodborne, ενός industry darling που η Sony δεν λέει να επαναφέρει με την καμία, ούτε καν να βάλει κάποιον να φροντίσει να το αναβαθμίσει για το PS5 και να ανοίξει λίγο το framerate. Ο Kai Cenat προφανώς έχει ενημερωθεί για αυτή την απεγνωσμένη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι fans του Bloodborne και δεν δίστασε να απευθυνθεί ευθέως στην παρέα του Miyazaki, παροτρύνοντάς την να πραγματοποιήσει την ευχή όλων όσων ελπίζουν να δουν το Bloodborne να επιστρέφει στο PS5 και γιατί όχι και στα PC:

"Δεν πιστεύω ότι έχω τη δύναμη να το κάνω [να αναγκάσω τη FromSoftware να κάνει remaster το Bloodborne]. Αλλά σίγουρα έχω τη δύναμη να συγκεντρώσω την προσοχή σε ένα θέμα της Souls κοινότητας. Νιώθω πως οι developers έχουν παρακολουθήσει κάθε κίνησή μου όσο έπαιζα τα παιχνίδια τους, οπότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να πιέσω το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι. PlayStation, FromSoftware, αυτό είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα games για remaster και PC έκδοση. Δεν το έχω ακουμπήσει καν ακόμα, αλλά θέλω προκαταβολικά να σας πω 'παρακαλώ κάντε κάτι'. Δεν ξέρω αν θα το δείτε ποτέ αυτό, αλλά θα το ξαναπούμε όταν τελειώσουμε."

Προς υπεράσπισή του, έχει δίκιο στο πόσους viewers είναι ικανός να μαζέψει και βλέποντας αυτόν να διαφημίζεται παράλληλα το Bloodborne και το κάθε Bloodborne. Βέβαια, πολλοί προσπάθησαν και κανείς δεν βγήκε νικητής μέσα από αυτή την άσκηση πίεσης στη FromSoftware ή το PlayStation γενικότερα. Σκεπτόμενοι και το ότι η SIE Japan Studio δεν υφίσταται πλέον, μπορεί ούτε ο Kai και κανένας Kai να μην είναι αρκετός για να καταλάβουν οι όποιοι υπεύθυνοι πως το κοινό θέλει Bloodborne. 

Όπως σας έχω ξαναπεί - κατά τη δική μου γνώμη πάντα -, αν δεν υπάρχει κάτι σε Bloodborne μέσα στο 2025 που είναι η 10η επέτειός του, πιθανό να μην υπάρξει ποτέ.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.