ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Και το Alone In the Dark φεύγει μακριά από τον Οκτώβριο

Και από όλο το 2023...

Άλλο ένα παιχνίδι που αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα πολύ ενεργά gaming δρώμενα του ερχόμενου Οκτώβρη. Η THQ Nordic εξέδωσε ανακοίνωση που θέλει το reboot του Alone In the Dark να παίρνει τρίμηνη αναβολή για τις 16 Ιανουαρίου του 2024, μία αναβολή που δεν έχει να κάνει με προβλήματα στο development, αλλά κρίνεται ως καθαρά στρατηγική απόφαση.

Γύρω από τις 25 Οκτωβρίου που θα κυκλοφορούσε αρχικά υπήρχε έντονος συνωστισμός από AAA κυκλοφορίες, κάτι που σίγουρα θα δυσκόλευε τις πωλήσεις του Alone In the Dark από το να ακμάσουν, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί νωρίς-νωρίς μέσα στο 2024. Όλα αυτά είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα από τη δημοσίευση που καλύπτει αυτό το delay:

«Τα παιχνίδια τρόμου ευδοκιμούν στην απόκοσμη αγκαλιά της μοναξιάς, κάτι που είναι αδύνατο να επιτευχθεί σε έναν τόσο πολυάσχολο gaming μήνα όπως ο Οκτώβριος.

Για να εξασφαλίσουμε μια συναρπαστική εμπειρία για όλους, πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε την κυκλοφορία του #AloneInTheDark για τις 16 Ιανουαρίου 2024.»

Σοφή κρίνουμε αυτή την επιλογή και εννοείται πως μας βολεύει, δεδομένου του ότι έχουμε ήδη αμέτρητα games να καλύψουμε/παίξουμε μέσα στον Οκτώβρη.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.