ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καταφθάνει στο Xbox Game Pass το Call of Duty: Modern Warfare III

Εντός του Ιουλίου!

Να χρυσώσει κάπως το χάπι ίσως θέλησε η Microsoft, καθώς λίγο μετά από την ανακοίνωση της αύξησης τιμής στην υπηρεσία Xbox Game Pass φαίνεται πως το Call of Duty: Modern Warfare III θα εισαχθεί στην υπηρεσία και μάλιστα εντός του μήνα! 

Τα νέα προέρχονται από τον πάντα έμπιστο Tom Henderson, με το Windows Central να επιβεβαιώνει και αυτό την παραπάνω θεωρία. Αν πραγματοποιηθεί αυτό τότε θα έχουμε το πρώτο Call of Duty που προστίθεται στην υπηρεσία, ενώ γνωρίζουμε ήδη πως το Call of Duty: Black Ops 6 θα προστεθεί και αυτό την ημέρα της κυκλοφορίας του στις 25 Οκτωβρίου, αποκλειστικά βέβαια πλέον για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες ακουγόταν πως παιχνίδια της Activision, όπως τα Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Tony Hawk's Pro Skater 1+ 2 (remake) και Spyro Reignited Trilogy θα προστεθούν σταδιακά στην υπηρεσία, μαζί και με άλλα games του αμερικανικού κολοσσού, που εξαγοράστηκε για περίπου 68+ δισεκατομμύρια δολάρια. Ένα από αυτά τα franchises που αναμένεται να εισαχθεί είναι και το Call of Duty, με τον ισχυρισμό του Henderson να μοιάζει αρκετά λογικός.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.