ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν τα DNF Duel και Cygni: All Guns Blazing για PC

Μαζί με ένα bundle για το Apex Legends!

Πιστή στο ραντεβού της, η Epic Games διατίθεται να μας προσφέρει ό,τι παιχνίδια είχε υποσχεθεί από την προηγούμενη Πέμπτη. Αυτό σημαίνει πως το DNF Duel, το Cygni: All Guns Blazing, αλλά και το bundle του Apex Legends, με ονομασία Conduit, είναι αυτή τη στιγμή δωρεάν στο Epic Games Store, με δυνατότητα να τα κρατήσετε για πάντα στη συλλογή σας αν προβείτε στην εξαργύρωση τους έγκαιρα.

Το DNF Duel, όπως πιθανότατα προδίδει και το όνομα, είναι ένα fighting game που αναπτύχθηκε παράλληλα από τις Arc System Works, Eighting και Neople, με την Nexon να αναλαμβάνει το publishing του. Διαθέτει 15 βασικούς χαρακτήρες, όπως και ένα πανέμορφο φανταχτερό art design, το οποίο θυμίζει πολύ anime. Επιπλέον, το DNF Duel αποτελεί spinoff της σειράς Dungeon & Fighter, ενώ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2022.

Από την άλλη, το Cygni: All Guns Blazing είναι ένα game με αμείωτη δράση, καθώς οι πυροβολισμοί, οι καταρρίψεις εχθρικών αεροσκαφών και τα αμέτρητα ηχητικά εφέ κλέβουν την παράσταση. Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο μέρες διανέμεται από την Konami και διατίθεται να μας θυμίσει ένα είδος παιχνιδιών που έχουμε να δούμε καιρό. Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως η Epic Games δίνει δωρεάν και ένα bundle για το Apex Legends.

Έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε όλα τα παραπάνω μέχρι και την άλλη Πέμπτη 15 Αυγούστου, και ώρα 6 το απόγευμα, με τα Death's Gambit: Afterlife και World of Warships — Starter Pack: Albany να τα αντικαθιστούν.

Κατεβάστε το DNF Duel πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Cygni: All Guns Blazing πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Apex Legends: Conduit Free Unlock Bundle πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.