ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν τα Orcs Must Die! 3 και Cat Quest II για PC

Μέσω του Epic Games Store.

Δύο ενδιαφέροντα παιχνιδάκια αποφάσισε να προσφέρει η Epic Games για να περάσουμε τις ανοιξιάτικες μέρες του Πάσχα. Πρώτο και καλύτερο το Orcs Must Die! 3, που όπως προδίδει και το όνομα ο στόχος σας είναι να αφανίσετε κάθε λογής Ορκ που θα βρείτε στο διάβα σας. 

Επιλέξτε ήρωα, βάλτε παγίδες, καλέστε τους φίλους σας και ετοιμαστείτε για σκληρές μάχες, με τις ορδές των Ορκ που έρχονται καταπάνω σας. Η δεύτερη δωρεάν επιλογή που μας δίνει το Epic Games Store είναι σαφώς πιο χαριτωμένη, χωρίς όμως να έχουμε και εδώ την απουσία των μονομαχιών. 

Το Cat Quest II είναι ένα open-world action-RPG, που σας τοποθετεί σε ένα φανταστικό κόσμο γάτων και σκύλων, γεμάτο μαγεία, εχθρούς και άφθονη χαριτωμενιά. Το ιδιαίτερο εικαστικό του είναι ικανό να τραβήξει το βλέμμα σας, ενώ η μυστήρια ιστορία του είναι ικανή να σας απορροφήσει. 

Έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα δύο παραπάνω games εντελώς δωρεάν, κρατώντας τα για πάντα στη συλλογή σας μέχρι και τις 9 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, ενώ ακριβώς την ίδια ώρα θα αντικατασταθούν από το Circus Electrique.

Κατεβάστε το Orcs Must Die! 3 πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Cat Quest II πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.