ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν τα Toem και The Last Stand: Aftermath για PC

Μέσω του Epic Games Store!

Στους gamers-φωτογράφους φαίνεται πως απευθύνεται το πρώτο παιχνίδι που δίνεται δωρεάν από το Epic Games Store αυτή την Πέμπτη, καθώς το Toem είναι μία ασπρόμαυρη top-down περιπέτεια. Οι παίκτες χειρίζονται έναν νεαρό φωτογράφο, ο οποίος προσπαθεί να ανέβει ένα σκανδιναβικό βουνό, ώστε να δει με τα μάτια του το φαινόμενο που ονομάζεται Toem. Το ταξίδι για την κορυφή του βουνού κρύβει αρκετά παζλ για επίλυση, ενώ η κάμερα θα γίνει προέκταση του χεριού σας. Το Toem αναπτύχθηκε από την Something We Made και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2021, καταφέρνοντας ακόμα και να κερδίσει βραβείο από την 18th British Academy Games Awards, στην κατηγορία Debut Game το 2022.

Το δεύτερο παιχνίδι που δίνει δωρεάν η Epic Games μέσω του Store της ονομάζεται The Last Stand: Aftermath, και παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα top-down roguelite, με τον πρωταγωνιστή να καλείται να επιβιώσει μετά από ένα zombie apocalypse. Βρείτε όπλα, αναβαθμιστείτε και προσπαθήστε να επιβιώσετε ανάμεσα στα αιμοδιψή ζόμπι. 

Και τα δύο αυτά games βρίσκονται αυτή τη στιγμή δωρεάν στο Epic Games Store, μέχρι και την επόμενη Πέμπτη στις 26 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα. Όσοι αποφασίσουν να προβούν στην εξαργύρωση τους θα τα κρατήσουν για πάντα στη συλλογή τους, ενώ την ίδια μέρα θα αντικατασταθούν από το The Spirit and the Mouse.

Κατεβάστε δωρεάν το Toem πατώντας εδώ.

Κατεβάστε δωρεάν το The Last Stand: Aftermath πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.