ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το χαριτωμένο παιχνίδι διαχείρισης Bear and Breakfast

Μέσω του Epic Games Store!

Μία χαριτωμένη και χαλαρή εμπειρία διαχείρισης ενός καταλύματος, με υπηρεσίες bed and breakfast, προσφέρει δωρεάν η Epic Games μέσω του store της αυτή την εβδομάδα. Στο Bear and Breakfast καλούμαστε να αναλάβουμε τον ρόλο μιας αρκούδας που ονομάζεται Hank, η οποία προσπαθεί να μεγιστοποιήσει την εξυπηρέτηση των guests που επισκέπτονται το κατάλυμα της, εξελίσσοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις και διακοσμώντας όμορφα τον χώρο.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για PC το 2022, με την εταιρεία που το ανέπτυξε να ονομάζεται Gummy Cat, ενώ το publish του το ανέλαβε η Armor Games. Στο Bear and Breakfast, εκτός από το κομμάτι του management, οι παίκτες θα δουν και την αφηγηματική πτυχή του, καθώς διαθέτει μία υποτυπώδη ιστορία, με τον παίκτη να επιλέγει αρκετές φορές ανάμεσα σε διαφορετικούς διαλόγους.

Εξαργυρώστε το Bear and Breakfast μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και κρατήστε το για πάντα στη συλλογή σας. Επιπλέον, την ίδια μέρα και ώρα θα αντικατασταθεί από τα Empyrion – Galactic Survival και Outliver: Tribulation.

Αποκτήστε δωρεάν το Bear and Breakfast πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.