ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το εκρηκτικό Marvel’s Guardian of the Galaxy για PC

You got this. Probably.

Ένα από τα καλύτερα video games της Marvel δίνεται δωρεάν στο Epic Games Store. Το Marvel’s Guardian of the Galaxy είναι ένα εξαιρετικό action-adventure από την Eidos Montreal που πραγματικά θα σας χαρίσει ποιοτικότατες ώρες διασκέδασης παρέα με το ομώνυμο ηρωικό γκρουπ που αγαπήθηκε σε κόμικς και ταινίες. Δεν καταλάβαμε ποτέ το λόγο που οι πωλήσεις του δεν πήγαν καλά, ενώ οι βαθμολογίες του είναι πάρα πολύ καλές. 

Σας περιμένει, λοιπόν, μια άγρια περιπέτεια στο σύμπαν των Guardians of the Galaxy της Marvel. Σε αυτό το παιχνίδι παίρνουμε το ρόλο του Star-Lord λίγο και βρισκόμαστε εν μέσω μίας αλυσίδας καταστροφικών γεγονότων και μόνο εμείς μπορούμε να κρατήσουμε τους Guardians ενωμένους και να αποτρέψουμε την ολική διαπλανητική κατάρρευση. Στη διάθεση μας πολλά όπλα, από Element Blasters, combos με τους άλλους Guardians, dropkicks με jet boots και άλλα πολλά.

Είναι στην ουσία το τελευταίο μεγάλο δώρο του Epic Games Store για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, εφόσον με αυτό επιστρέφουμε στο εβδομαδιαίο rotation δωρεάν παιχνιδιών έναντι των καθημερινών. Επομένως έχετε μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου για να αποκτήσετε το Marvel's Guardians of the Galaxy.

Κάντε κλικ εδώ για να το προσθέσετε στη συλλογή σας.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.