ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το γεμάτο άμμο Dakar Desert Rally για PC

Next station: Dakar.

Δυτικά της Αφρικής φαίνεται πως μας στέλνει η Epic Games αυτή την εβδομάδα, αφού χαρίζει σε όλους το Dakar Desert Rally, μέσω του store της. Βρισκόμαστε λοιπόν στην πρωτεύουσα της Σενεγάλης, όπου τα κατακίτρινα αμμώδη βουνά αποτελούν πόλο έλξης για κάθε επίδοξο ραλίστα, που δεν φοβάται να σκονίσει ή να βουτήξει στην λάσπη το αγαπημένο του αμάξι. 

Το Dakar Desert Rally κυκλοφόρησε μόλις δύο χρόνια πριν, με την Saber Porto να είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του. Πέρα από ατελείωτους off-road αγώνες, με διάφορα μέσα, στο παιχνίδι έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δικές μας πίστες και να τρέξουμε σε αυτές. Να γνωρίζετε πάντως πως η Ντακάρ δεν φημίζεται για την φιλοξενία της, μεγάλες αμμοθύελλές, ισχυρές καταιγίδες αλλά και άφθονο χιόνι είναι μόλις μερικές από τις δύσκολες συνθήκες που χαρακτηρίζουν το κλίμα της.

Κατεβάστε το Dakar Desert Rally πατώντας εδώ.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το Dakar Desert Rally και να το αποκτήσετε για πάντα στη συλλογή σας μέχρι την Πέμπτη, 22 του μήνα στις 6 το απόγευμα. Την ίδια ώρα θα αντικατασταθεί από εκπληκτικά αλλά πολύ παλιά Fallout, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel και Fallout 2.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.