ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το "καταραμένα" όμορφο Cursed to Golf για PC

Έχετε μόνο 24 ώρες!!!

Πάρτε χάρακες, μοιρογνωμόνια, αλφάδια και μπαστούνια, καθώς σύμφωνα με την Epic Games είστε καταραμένοι να παίζετε golf για το υπόλοιπό των εορτών, ή τουλάχιστον μέχρι το επόμενο δωρεάν game που θα μοιράσει. Για όσους δεν έπιασαν το κρύο αστείο μου, το σημερινό δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι το Cursed to Golf, όπου μέσα σε έναν χαριτωμένο αλλά και σκοτεινό 2D κόσμο θα κληθείτε να παίξετε golf. 

Σε περίπτωση βέβαια που αποτύχετε στο να διεκπεραιώσετε το μοναδικό ζητούμενο αυτού του αθλήματος, να βάλετε δηλαδή την μπάλα μέσα στην τρύπα, τότε θα υποστείτε και τις συνέπειες. Μπορεί να μην πρόκειται για μία υπερπαραγωγή, ούτε για ένα game που ανακαλύπτει τον τροχό, όμως το Cursed to Golf φαίνεται πως μπορεί να προσφέρει όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές, σε όσους επιλέξουν να ασχοληθούν μαζί του. 

Έχετε περίπου 24 ώρες ώστε να το εξαργυρώσετε και να το τοποθετήσετε για πάντα στην ψηφιακή συλλογή σας για αυτό βιαστείτε. Αύριο την ίδια ώρα θα μάθουμε ποιο θα είναι το νέο παιχνίδι που θα μπορούμε να κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν. 

Κατεβάστε το Cursed to Golf πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.