ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το φρικιαστικό The Evil Within για PC

Το Eternal Threads είναι το δεύτερο δωρεάν game.

Θα θέλατε μήπως να πρωταγωνιστήσετε σε μία horror κινηματογραφική περιπέτεια, όπου θα αντιμετωπίσετε τους χειρότερους εφιάλτες σας με ελάχιστα εφόδια στη διάθεση σας; Αν η απάντηση είναι «ΝΑΙ» τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Epic Games Store και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το The Evil Within. Το παιχνίδι του Shinji Mikami και της Tango Gameworks κυκλοφόρησε πριν από μία δεκαετία περίπου, όμως ακόμα μέχρι και σήμερα αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για όποιον επιθυμεί να τεστάρει τις αντοχές του.

Όσοι βέβαια δεν πήραν την απαραίτητη δόση φρίκης με το The Evil Within, μπορούν να κατεβάσουν το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας. Το Eternal Threads σας δίνει τη δυνατότητα να γίνεται ένας ειδικός πράκτορας, ο οποίος ταξιδεύει στη Βόρεια Αγγλία για να εξιχνιάσει τον θάνατο έξι ανθρώπων, που προήλθε από μία πυρκαγιά στο σπίτι όπου και βρίσκονταν. Αν λοιπόν διαθέτετε γερό στομάχι, ώστε με τη βοήθεια του χρόνου να καταφέρετε να ξετυλίξετε το κουβάρι της ιστορίας, τότε κατεβάστε και το Eternal Threads δωρεάν μέσω της Epic Games.

Έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν και τα δύο παιχνίδια μέχρι την άλλη Πέμπτη στις 26 Οκτωβρίου, ενώ θα αντικατασταθούν από τα Tandem: a Tale of Shadows και The Evil Within 2.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το The Evil Within.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το Eternal Threads.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.